Recenzie la cartea "Societatea perfecta"

Incarcat la data: 27 Ianuarie 2011

Autor: raluca

Pret: 50 credite

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 10 kb

4 (1 review)

In aceasta carte John Kennet Galbraith ne raspunde la cateva intrebari pe care ni le punem atunci cand ne confruntam cu diferite probleme economice si atunci cand vedem ca economia ia diferite intorsaturi.Cu totii ne dorim o societate perfecta, insa observam ca unele lucruri planificate nu se pot realiza.

Cel mai important pentru tarile industrializate este economia de consum – bunuri si servicii – insa, in economia moderna,productia este mai importanta pentru locurile de munca pe care le creaza decat pentru bunurile si serviciile pe care le ofera.

Aceasta carte se refera la o societate perfecta ca la o societate realizabila. Intr-o societate perfecta fiecare cetatean trebuie sa aiba liberatate individuala, bunastare, tot ceea ce ii ofera satisfactii, insa acest lucru nu este intotdeauna realizabil, deoarece lipsa banilor ne priveaza de obicei de aceste necesitati.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Recenzie la cartea "Societatea perfecta"". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CarteFILOZOFIErecenzie
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan