Testamentul Luminilor

Incarcat la data: 07 Februarie 2010

Autor: shu shu

Pret: 50 credite

Numar pagini: 18

Tip fisier: zip

Marime fisier: 19 kb

5 (1 review)

S-a afirmat ca istoria drepturilor omului se confunda cu istoria umanitatii, ca etapele sale au fost marcate de evolutia gandirii filosofice si morale, de imprejurarile social politice si istorice. Ideea drepturilor omului a constituit o preocupare a inteleptilor inca din epoca antica.


In filosofia greaca  de acum mai bine de 2000 de ani  s-a dezvoltat ideea egalitatii tuturor oamenilor, ideea dreptului natural de care beneficiaza toti oamenii. La inceputurile crestinatatii, la fel si in alte religii, aceasta traditie a dreptului natural a cunoscut o dezvoltare deosebita: toti oamenii au fost creati de Dumnezeu dupa chipul si asemanarea Sa

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Testamentul Luminilor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: LUMINA
Comentarii

p[p[p