Asigurarea cladirilor

Incarcat la data: 20 August 2012

Autor: buia alina

Locuinta in care locuiesc in prezent are atat o valoare materiala, cat si o valoare sentimentala insemnata. Datorita fenomenelor meteorologice (furtuni, grindina, ploi care au produs inundatii şi alunecari de teren, trasnete) din cauza carora se pot inregistra pagube majore, dar si pentru ca spargerile de locuinte, furtul obiectelor din acestea sau vandalizarea lor au loc mult mai frecvent decat am dori sa ne imaginam am hotarat ca este necesara incheierea unei asigurari a locuintei.

Scopul acestei asigurari este acela de a ajuta, de a oferi protectie financiara in ceea ce priveste dezastrele la care este supusa locuinta. Asigurarea unei locuinte (a cladirii propriu-zise) se face prin incheierea unei polite de asigurare la una dintre societatile de asigurari existente.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Asigurarea cladirilor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATEFINANTEreferat constructiiasigurare cladiri
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan