Deficitul monetar in Republica Moldova

Incarcat la data: 06 Mai 2011

Autor: D. Simona

Pret: Gratuit

Numar pagini: 27

Tip fisier: zip

Marime fisier: 276 kb

Actualitatea temei de studiu. Bugetul statului este reflectarea situatiei economice a tarii, de aceea constituirea, adoptarea si executarea acestuia se gasesc nu doar in atentia puterii executive si legislative, ci si in atentia opiniei publice.


Problema deficitului bugetar vizeaza nu doar aspectele politice, dar si cele sociale, precum redistribuirea echitabila a bunurilor sociale si a distribuirea resurselor intre generatii.

 

Nu se poate admite ca o generatie sa-si asume asupra sa riscuri exagerate, cauzate de generatiile precedente. Insa, echitatea distributiei deficitului bugetar intre generatii depinde de sistemul fiscal si sistemul de cheltuieli al statului.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Deficitul monetar in Republica Moldova". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATEFINANTEDEFICITreferat finantemonetar