Particularitati ale sistemelor fiscale din Comunitatea Statelor Independente

Incarcat la data: 11 Ianuarie 2012

Autor: ana zgureanu

Pret: 50 credite

Numar pagini: 9

Tip fisier: zip

Marime fisier: 32 kb

Sistemele fiscale ramase mostenitoare statelor suverane de la Uniunea Sovietica, au fost formate  in conditiile economiei planificate, cind predominau intreprinderile de stat, ale caror plati de baza in buget erau impozitul pe circulatia marfurilor si si cel pe beneficiu.

 

In conditiile liberalizarii prezurilor si a dominatiei proprietatii private fiscalitatea a avut nevoie de reformare in conditiile cerintelor economiei de piata. Reformele fiscale au inceput cu schimbarea impozitelor ce constituiau surse de baza pentru buget- impozitul pe valoarea adaugata, impozitul pe profit, impozitul pe veniturile persoanelor fizice, accize.


Dupa destramarea URSS, republicile unionale au devenit state suverane, care au intemeiat o noua formatiune interstatala- Comunitatea Statelor Independente. Comunitatea Statelor Independente (CSI, in rusa: Содружество Независимых Государств, СНГ - Sodrujestvo Nezavisimih Gosudarstv) este o alianta formata din 11 din cele 15 foste republici ale Uniunii Sovetice, exceptiile fiind cele trei tari baltice: Estonia, Letonia si Lituania, precum si Georgia.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Particularitati ale sistemelor fiscale din Comunitatea Statelor Independente". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: URSSstatSisteme
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...