Raportul auditorului financiar asupra situatiilor financiare ale SC CONSAFIM SA Galati

Incarcat la data: 20 Iunie 2010

Autor: Adina Pavlov

Pret: 50 credite

Numar pagini: 14

Tip fisier: zip

Marime fisier: 35 kb

 RESPONSABILITATEA AUDITORULUI

Responsabilitatea auditorului este ca, pe baza auditului efectuat, sa exprime o opinie asupra acestor situatii financiare. S-a efectuat auditul in conformitate cu Standardele Internationale de Audit adoptate de Camera Auditorilor Financiari din Romania. Aceste standarde cer  sa se respecte cerintele etice ale Camerei si sa planificam si sa se realizeze auditul in vederea obtinerii unei asigurari rezonabile ca situatiile financiare nu contin denaturari semnificative. Un audit consta in efectuarea de proceduri necesare pentru obtinerea probelor de audit referitoare la sume si alte informatii publicate in situatiile financiare.

 

Procedurile selectate depind de rationamentul profesional al auditorului, incluzand evaluarea riscurilor ca situatiile financiare sa prezinte denaturari semnificative datorate fie fraudei, fie erorii.
In evaluarea acestor riscuri, auditorul ia in considerare controlul intern relevant pentru intocmirea si prezentarea fidela a situatiilor financiare ale societatii pentru a stabili procedurile de audit relevante in circumstantele date, dar nu si in scopul exprimarii unei opinii cu privire la eficacitatea sistemului de control intern al societatii.
Un audit include evaluarea gradului de adecvare a politicilor contabile folosite si responsabilitatea estimarilor contabile elaborate de catre conducere, precum si evaluarea prezentarii situatiilor financiare luate in ansamblul lor.
 Se considera faptul ca probele de audit pe care le-am obtinut sunt suficiente si adecvate pentru a constitui baza opiniei de audit.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Raportul auditorului financiar asupra situatiilor financiare ale SC CONSAFIM SA Galati". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: AUDITreferat economieaudit financiar
Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Caracteristici Tip: bustiera Sustinere: medie Gen: femei Colectie: Spring-Summer - Autumn-Winter...
Pantofi sport tricotati Tanjun Pantofi sport tricotati Tanjun Caracteristici Pentru: fete Culoare: negru Imprimeu: uni Stil: casual Tip talpa: plata - joasa...
Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Caracteristici Tip: tenisi Culoare: alb Stil: casual Material: piele intoarsa - piele Varf:...