Tehnologie de masurare wireless

Incarcat la data: 02 Ianuarie 2011

Autor: Stanciu Ionut

Pret: 50 credite

Numar pagini: 7

Tip fisier: zip

Marime fisier: 307 kb

Metode de masurare bazate pe tehnologii wireless (adica prin  radio) au fost si sint folosite de multa vreme in industrie,  aplicatii unde este nevoie de communicatie la distanta relativ  mare in care costul instalarii sirmelor este mai mare decit cel  al transmiterii prin radio.

Conducte de petrol, gaz, statii de pompare, lucrari agricole, sint doar citeva exemple unde se  aplica cu succes comunicare prin radio. Ceea ce face aceasta  metoda si mai interesanta in  ziua de azi, este convergenta  tehnologiilor de microprocesoare puternice cu consum redus,  cu cea a radiourilor de dimensiuni foarte reduse si consum  foarte mic. Miniaturizarea acestor tipuri de componente face  azi posibila construirea de retele de sensori wireless de  dimensiuni foarte reduse ce functioneaza pe baterii ani de zile  in conditii nesupravegheate.

Reteaua de sensori wireless este un instrument de masura virtual adica bazat pe computerul  PC. Acest articol descrie o retea wireless de tip ZigBee  implementata cu module din  familia WN – Wireless Nodes  ce sint manufacturate in Romania, si care am avut ocazia sa  le testez recent.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Tehnologie de masurare wireless". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: FIZICAWIRELESStehnologie
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan