Viteza luminii

Incarcat la data: 17 Ianuarie 2011

Autor: liteanu andrei

Pret: 50 credite

Numar pagini: 7

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1690 kb

Lumina ca si toate celelalte forme de radiatie electromagnetica, calatoresc in vid cu o viteza de circa 300.000 km/s, iar in aer ceva mai incet. Viteza luminii in vid reprezinta o constanta universala, notata cu  c , si, conform teoriei relativitatii, nimic nu poate fi mai rapid.

 

Intr-o secunda o raza de lumina ar putea inconjura de peste 7 ori Pamantul pe la Ecuator, pe cand calatoria ei de la Soare la Pamant, pe o distanta de circa 150.000.000 km, dureaza cam 8 minute.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Viteza luminii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: VITEZALUMINIIradiatie electromagnetica
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan