Referat Franceza - Hunedoara

Incarcat la data: 07 Ianuarie 2010

Autor: gheorghe karina

Pret: 50 credite

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 628 kb

2 (2 review-uri)

Comté de Hunedoara est le gardien de plus de 400 buts - les monuments historiques, l'art, et sciences naturelles - a commencer par la période préhistorique et se poursuivant avec la période dace, roumain, féodale et moderne, qui prouvent une succession ininterrompue de la vie sur ce territoire. Voici la seconde capitale de la Dacie et romaine Dacia - Sarmizegetusa et Ulpia Traiana Sarmizegetusa.

Sur le blason de la famille Corvin est un corbeau qui inscrptionat vous un anneau d'or dans son bec. Attribuez le symbole de la famille a une légende. Il est dit que Hunyadi était le fils illégitime de Sigismond de Luxembourg, roi de Hongrie, avec une belle femme dans le pays Hategului nommée Elizabeth.
Pour la protéger de toute insulte, le roi donne un mari dans l'un de ses héros, Voicu, de compassion, et aussi une bague qui, mais pour l'enfant a naitre, en vue d'etre reconnu quand il grandit et ira a la cour royale.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Franceza - Hunedoara". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: FRANCEZAmonumente istoriceHunedoara
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...