Colectarea selectiva a deseurilor domestice

Incarcat la data: 19 Aprilie 2010

Autor: badica valentin

Pret: 50 credite

Numar pagini: 11

Tip fisier: zip

Marime fisier: 85 kb

5 (1 review)

Colectarea selectiva a deseurilor si tratarea gunoiului nu sunt subiecte usoare, de aici motivul pentru care nu exista o singura optiune de a sorta selectiv deseurile, ci mai multe.

Unele municipalitati coolecteaza hartia si cartonul, cutiile de metal (plastic), sticla, materia organica si deseurile. Altii folosesc containere pentru mai multe produse in care toate materialele reciclabile (hartia si cartonul, cutiile de metal (plastic), sticla) sunt amestecate la un loc.

Faptul ca nu exista un singur sistem exclusiv si ca unele municipalitati au inceput cu un sistem pe care mai tarziu l-au schimbat este motivul pentru care informatia transmisa populatiei trebuie sa fie foarte clara pentru a evita confuzia. Totusi, sistemul de colectare (independent de fractiunile de deseuri colectate) poate fi si diferit. Exista containere subterane, de suprafata sau colectare a deseurilor din usa in usa (fara containere si plasarea gunoiului in fata usii in pubele stabilite pentru zile dinainte hotarate).

Legislatia
Similar cu ceea ce s-a intamplat cu multe politici de mediu, legea privind deseurile a stabilit obligatia de colectare selectiva a deseurilor. O lege stricta care uneori nu a fost usor de acceptat sau de indeplinit de catre populatie.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Colectarea selectiva a deseurilor domestice". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DESEURICOLECTARE