Incalzirea globala

Incarcat la data: 21 Martie 2012

Autor: Jitaru Madalin

Pret: 50 credite

Numar pagini: 7

Tip fisier: rar

Marime fisier: 11182 kb

Incalzirea globala se refera la temperatura medie de crestere a Pamantului atmosfera lui si oceanele, care a inceput sa creasca in secolul al 19-lea si este proiectata pentru a continua sa creasca.  

De la inceputul secolului 20, temperatura Pamantului suprafata medie a crescut cu aproximativ 0,8 ° C (1,4 ° F), cu aproximativ doua treimi din cresterea care apar incepand cu 1980. Incalzirea climei sistem este fara echivoc, iar oamenii de stiinta sunt mai mult decat 90 sigur ca cea mai mare parte este cauzata de concentratii mai mari de% gaze cu efect de sera produse de activitatile umane, cum ar fi despadurirea si arderea de combustibili fosili. Aceste concluzii sunt recunoscute de catre academiile stiintifice nationale din toate natiunile industrializate.

Model de climat proiectiile sunt rezumate in 2007 patrulea raport de evaluare (RE4), de Grupul interguvernamental privind schimbarile climatice (IPCC).  Ele indica faptul ca in timpul secolului al 21 temperatura de suprafata la nivel mondial este probabil sa creasca o noua 1.1 - 2.9 ° C (2 pana la 5,2 ° F) pentru lor cel mai mic scenariu a emisiilor si de 2.4 - 6.4 ° C (4.3 - 11.5 ° F) pentru cel mai ridicat . [8] Domeniile de aceste estimari rezulta din utilizarea de modele cu diferite sensibilitate la concentratii de gaze cu efect de sera.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Incalzirea globala". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: GEOGRAFIEINCALZIREA GLOBALArefarat
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan