Islamul in Franta

Incarcat la data: 19 August 2010

Autor: oana alexandru

Pret: Gratuit

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 10 kb

Am pornit aceasta tema dupa ce am citit un articol luat de p site-ul...scris de jurnalistul Chad Michael Murray. Acest articol trateaza problema minoritatii musulmane in Franta.


In ultimii ani, s-a discutat din ce in ce mai mult despre faptul ca in Europa este o din ce in ce mai mare populatie musulmana, provenita in special din imigranti, si intr-o foarte mica masura, din convertiti.


Acestea, corelate cu atentatele din Madrid si din Londra, a aprins tensiuni intre populatia locala si imigrantii de orice fel, dar in special cei musulmani. In marea majoritate a tarilor vestice, lucru mai putin de inteles, s-au creeat legaturi intre aceste evenimente si asasinarea regizorului Olandez Theo van Gogh , protestele din Franta asupra imigrantilor si, nu in ultimul rand, protestele musulmanilor asupra caricaturilor Profetului Mohamed. Impreuna, toate aceste pun in evidenta esecul reformelor de imigrare si de integrare a imigrantilor in unele tari Europene.


De multe ori discutiile asupra imigratiei nu pun in evidenta toate laturile acestor probleme. Desigur, problema teroristilor musulmani crescuti pe teritoriul European este una serioasa. Dar este uitat un fapt important: vasta majoritate a celor 15-20 de milioane de imigrani musulmani din Europa nu au nimic de a face cu radicalii islamisti, ci incearca doar sa se integreze in medii din ce in ce mai intolerante religios.


Textul de mai sus reprezinta un extras din "Islamul in Franta". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: GEOGRAFIEreferatislamul
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan