Plan de lectie - poluarea mediului

Incarcat la data: 11 Ianuarie 2013

Autor: mihaela litescu

Pret: Gratuit

Numar pagini: 7

Tip fisier: zip

Marime fisier: 15 kb

1. Aplicarea unui chestionar initial (vezi ANEXA 1). In acest sens elevii vor raspunde unui set de 10 intrebari fulger. Acest chestionar permite profesorului sa analizeze achizitiile informationale anterioare ale elevilor cu privire la poluare si protectia mediului.

2. Discutarea pe marginea rezultatelor chestionarului initial.

3. Derularea de imagini sugestive si prezentarea pe etape a continutului informational. Prin aceasta profesorul urmareste si demontarea unor achizitii eronate ale elevilor. Pe masura ce acestia analizeaza diferitele situatii prezentate, vor nota si in caietele de dirigentie schema lectiei.

4. In sprijinul analizarii cauzelor si efectelor poluarii, unii elevi vor prezenta date concrete in referatele realizate, altii isi vor prezenta afisele, colajele si machetele realizate individual sau pe echipe de câte doi.

5. Se vor vizualiza filmulete educative (tip prezentari Power – Point), in care vor fi analizate diferite aspecte ale poluarii si efecte produse asupra omului si componentei biotice.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Plan de lectie - poluarea mediului". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATEpoluarea mediuluiplan de lectie
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...