Reabilitarea zonei Copsa Mica

Incarcat la data: 16 Septembrie 2010

Autor: galie marian

Pret: 80 credite

Numar pagini: 14

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1048 kb

Orasul Copsa Mica este situat in zona centrala a Romaniei, in partea de nord – nord-vest a judetului Sibiu. In partea de nord se invecineaza cu statiunea Bazna, in nord-est cu comuna Tarnava si Medias, la est cu comuna Valea Viilor, la sud cu comuna Axente Sever, iar la vest cu comuna Micasasa.

Localitatea este amplasata in culoarul depresionar al raului Tarnava Mare, la confluenta acestuia cu Visa.

Este traversat de DN14, la o distanta  de 43 km fata de Sibiu, si 12 km de municipiul Medias.    Din punct de vedere geologic, orasul este situat pe formatiuni sedimentare din Cuaternar (aluviuni, loess, terase) si din Miocen Superior - Pliocen Inferior (Neogen). Situat in Depresiunea Colinara a Transilvaniei,  Aspectul reliefului este specific culoarelor de vale si zonelor deluroase a caror inaltime medie se incadreaza in jurul valorii de 300 m.
 
 Cuprins:
- Asezare
- Aspecte fizico-geografice (geologie, relief, clima, vegetatie)
- Copsa Mica – scurt istoric
- Combinatul SC Sometra  SA Copsa Mica

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Reabilitarea zonei Copsa Mica". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: GEOGRAFIEREFERATEREABILITARE
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan