Referat BRAZILIA

Incarcat la data: 04 Iunie 2003

Autor: luminita carol

Pret: 50 credite

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 35 kb

Populatia
Brazilia are peste 171 milioane de locuitori cel mai mult din America Latina. In Brazilia se afla marile centre industriale: Sao Paulo si Rio de Janeiro .
Urbanizarea a fost foarte rapida: in 1991 , 75% din populatia traia in mediul urban. Aceasta adus la  dezvoltare economica dar a creat multe probleme sociale, de mediu inconjurator si politice.
In Brazilia moartea la nou – nascuti este de 35 decese la o mie de nasteri , conform unui studiu din 1999. Speranta de viata a brazilienilor este de  64 de ani pentru barbati si 69 de ani pentru femei. Procentul de oameni educati era in 1995 de 83,3 % din totalul populatiei.

 

Probleme de mediu
Brazilia are cea mai mare padure tropicala din lume si cea mai diversificata fauna si flora din toate tarile. Mediul natural este perturbat de actiunea omului si este pus in pericol eco sistemul .
O problema importanta este incalzirea temperaturii medii a terrei . Acest fenomen afecteaza padurea tropicala si bio-diversitatea , determinând o  dezechilibrare a balantei ecologice.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat BRAZILIA". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: geografia turismului turismBraziliareferat energie
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan