Referat Rusia

Incarcat la data: 03 Martie 2006

Autor: Gogoasa Alexandru

Pret: 50 credite

Numar pagini: 7

Tip fisier: zip

Marime fisier: 15 kb

5 (11 review-uri)

Federatia Rusa este cel mai intins stat al lumii contemporale,
ocupand o parte din estul Europei si nordul Asiei. Prin numarul de locuitori, ocupa locul sase pe glob.
Datorita intinderi sale foarte mari in partea nordica a Eurasiei, cuprinde o varietate foarte mare de peisaje naturale,resurse si unitati religioase care fac din acestea un exemplu de diversitate geografica a teritoriului.

 

Cadrul Natural
    Datorita intinderi foarte mari, intalnim o mare varietate a caracteristicilor fizico-geografice, prin care Federatia Rusa constituie o sinteza a unei parti insemnate din geografia fizica a planetei noastre. intinderea mare in latitudine face posibil sa intalnim pe teritoriul ei o varitate de conditii naturale, de la cele arctice pana la cele caracteristice deserturilor, iar intinderea de la vest la est ofera o inmagine elocventa a felului in care au loc modificarile caracteristicilor fizico-geografice in longitudine.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Rusia". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: referat energie
Comentarii

nu am citit dar e putin scris fata de ceea ce am eu nevoie!!!!!!!!