Vara anului 2010 ine normal si atipic - prezentare Power Pointtr

Incarcat la data: 14 Decembrie 2011

Autor: Mindrescu Marilena

Pret: Gratuit

Prezentare Power Point - 28 slide-uri

 

In urma persistentei unei dorsale de aer cald dinspre Asia Mica, peste nord-estul si extremitatea estica a Europei s-a produs un blocaj termic. Aceasta a condus la o derulare atipica a vremii in Romania, pe o durata de aproximativ doua treimi din sezonul cald.

 

Efectele blocajului termic:
- temperaturi record in Rusia (seceta si incendii de vegetatie);
- o perioada indelungata de instabilitate in tara noastra, caracterizata de inundatii rapide in Moldova, Transilvania si Maramaures, iar in luna agust, retrogradarea catre vest a blocajului a facilitat producerea de zile consecutive de canicula si disconfort termic in regiunile extracarpatice.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Vara anului 2010 ine normal si atipic - prezentare Power Pointtr". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Vara2010power-point