Referat Ostern und Religion in Deutschland

Incarcat la data: 08 Noiembrie 2002

Autor: cornel sandulescu

Pret: 80 credite

Numar pagini: 12

Tip fisier: zip

Marime fisier: 21 kb

5 (1 review)

Ostern leitet sich von dem Begriff "Ostara" (Osten), "Eostre" oder "Eoastrae" ab, dem angelsachsischen Namen der teutonischen Gottin der Morgenröte, des Fruhlings und der Fruchtbarkeit, der Braut des jungen Maigrafen (Freyr - Freyja).

 

Zum Fest der Gottin Ostara wurde die frische, grunende Erde und die Liebe (Morgenröte) gefeiert. Die Tage sind länger als die Nachte und der Fruhling hat sich gegenuber dem Winter durchgesetzt.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Ostern und Religion in Deutschland". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: referat epoca modernagermana incepatorireferat energie
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan