Algoritmul Fill

Incarcat la data: 24 Ianuarie 2011

Autor: Labau George

Pret: Gratuit

Algoritmul FILL realizeaza umplerea (colorarea) unei suprafete inchise.


Consideram o matrice ale carei elemente pot avea una dintre valorile 1 si 0 cu semnificatia: 1 reprezinta un perete, iar 0 o zona libera.


Pornind dintr-o zona de valoare 0, algoritmul trebuie sa coloreze cu valoarea 2 toate celelalte celule in care se poate ajunge mergand un numar finit de pasi pe directiile: sus, jos, stanga, dreapta.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Algoritmul Fill". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: INFORMATICAALGORITMINCHISA
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...