Comertul Electronic din Romania

Incarcat la data: 23 Martie 2012

Autor: lucrari licenta

Pret: 50 credite

Numar pagini: 7

Tip fisier: rar

Marime fisier: 90796 kb

Internetul a devenit cel mai utilizat mediu de informare si de comunicare la nivel mondial. Impactul acestuia este unul considerabil, atat atunci cand este vorba de companii, cat si asupra omului de rand.

Comertul electronic este un concept inovativ ce ofera posibilitatea firmelor sa-si comercializeze produsele in intreaga lume, sporind numarul potentialilor clienti prin eliminarea barierelor geografice. Clientii au astfel acces la produse 24 de ore din 24, pot realiza comparatii asupra produselor oferite de firmele concurente mult mai usor si reduc timpul petrecut in magazine.

Expansiunea comertului electronic depinde in mare masura de cresterea numarului utilizatorilor de Internet si accesibilitatii acestui mediu de comunicare, tendinte surprinse in cadrul a numeroase studii.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Comertul Electronic din Romania". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATEINTERNETreferatreferat internetcomert electronic
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...