Componente PC

Incarcat la data: 25 Martie 2011

Autor: Szpisjak Cristina

Pret: 50 credite

Numar pagini: 15

Tip fisier: zip

Marime fisier: 3158 kb

Monitorul este un dispozitiv de iesire standard. Ceea ce apare pe monitor(texte,desene,imagini),poate beneficia de culoare (ajungand la un numar de cateva milioane de nuante),dar si de precizie (corectitudine imaginii fiind legata de ceva numit „rezolutie ”).


Monitoarele necesita uzual doua conexiuni :una de alimentare (220 V sauu 110 V ) si una de date (care se conecteaza la placa video a calculatorului printr-o mufa speciala situata in spatele unitatii centrale).Panoul de comanda al monitorului(situat de obicei frontal) ne pune la dispozitia degetelor butoane pentru :

 

aprinderea display-ului;
stingerea display-ului;
reglarea contrastului ;
reglaje geometrice ale imaginii;
reglaje optice ale imaginii;
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Componente PC". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: INFORMATICACOMPONENTEpc
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan