Decodarea codurilor BCH

Incarcat la data: 29 Mai 2013

Autor: mario oradeanu

Pret: 50 credite

Numar pagini: 9

Tip fisier: zip

Marime fisier: 102 kb

In decodarea codurilor BCH sau RS, exista cativa pa┼či generali care sunt întotdeauna de urmat:

1. Calculul sindromului. Acesta este în esenta acela┼či pentru toate tehnicile.
2. Determinarea erorii localizarii polinomiale, ale caror radacini ofera o indicatie de unde sunt erorile. Exista mai multe modalitati de a gasi localizarea polinomiala. Vom examina mai multe dintre acestea. Aceste metode includ algoritmul Peterson pentru codul BCH, algoritmul Berlekamp-Massey pentru codul BCH, algoritmul Peterson-Gorenstein-Zierler pentru codul RS, algoritmul Berlekamp-Massey pentru codul RS, ┼či algoritmul Euclidean. In plus, exista tehnici pe baza transformarilor Galois Fourier.
3. Gasirea radacinilor erorii localizarii polinomiale. Aceasta se face folosind o cautare Chien, descrisa mai jos.
4. Pentru codurile RS, valorile de eroare, de asemenea, trebuie sa fie determinate.

Nota: pe parcursul acestui curs, codurile BCH sau RS se presupun a fi sens restrans.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Decodarea codurilor BCH". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan