E-learning (Internetul in educatie)

Incarcat la data: 14 Martie 2011

Autor: Oprea Mihaela

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 12 kb

Aparitia termenului de e-learning si a invatamantului la distanta s-a produs relativ recent in sistemul educational romanesc, prin definitie e-learning inglobeaza metode si tehnici traditionale sau moderne si folosind tehnologii IT&C (procesare multimedia si comunicare asincrona sau sincrona) conduce subiectul care il utilizeaza, la obtinerea unei experiente in intelegerea si stapanirea de cunostinte si indemanari intr-un domeniu al cunoasterii.


Particularitatile si caracteristicile specifice de e-learnig au deschis noi orizonturi de abordare a fenomenului educational, din perspectiva contemporana, constituind in acelasi timp metode complementare dar si metode alternative de instructie si educatie.

 

Procesul de predare-invatare-examinare capata noi dimensiuni si caracteristici prin utilizarea tehnologiilor e-learning. Sistemul de invatamant din tara noastra este in mod direct si determinant implicat in fundamentarea si construirea societatii informationale.

 

O societate informationala se naste intr-un mediu in care marea majoritate a membrilor ei are acces la tehnologii IT&C si utilizeaza frecvent tehnologiile informationale, atat pentru instruire si perfectionare profesionala, cat si pentru activitati personale privind rezolvarea unor probleme economice, sociale, etc.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "E-learning (Internetul in educatie)". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: InvatamantINFORMATICAe-learning
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan