Rata de transfer

Incarcat la data: 27 Ianuarie 2011

Autor: ancuta

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 118 kb

Retelele wireless de tip mesh construite potrivit protocolului IEEE 802.11 pot determina costuri mai scazute in zonele rurale unde densitatea populatiei duce la costuri ridicate in ceea ce priveste cablarea retelei.

 

Routerele mesh montate pe acoperisuri sau in poluri de utilitate furnizeaza accesul la un router care face legatura cu reteaua.

Alocarea corecta a resurselor se poate defini prin intermediul notiuni corectitudine max-min (max-min fairness) bazandu-ne pe premisa ca un utilizator este indreptatit la tot atatea resurse ale retelei ca orice alt utilizator. Un vector a ratelor de alocare exte max-min corect daca nici o componenta a acestui vector nu poate fi incrementata concomitent fara a decrementa o alta componenta care este deja mica.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Rata de transfer". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATEINFORMATICARATA
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...