Referat Aplicatii web la cheie

Incarcat la data: 25 Decembrie 2009

Autor: qwert yyyyy

Pret: 100 credite

Numar pagini: 136

Tip fisier: zip

Marime fisier: 16837 kb

Primele biblioteci au aparut in urma cu 4000 de ani in centrele urbane din Mesopotamia si erau folosite pentru a pastra informatii despre contracte, taxe si chitante. In prezent, cea mai mare biblioteca din lume este Biblioteca Congresului din Statele Unite, avand peste 120 milioane de inregistrari dintre care mai mult de 18 milioane sunt carti.


In viitor, orice institutie de invatamant va avea propria biblioteca virtuala. O initiativa care vine sa sustina aceasta idee este decizia luat la MIT (Massachusetts Institute Of Technology) ca de la inceputul anului universitar 2002/2003 sa fie disponibile on-line toate cursurile, gratuit, sub forma unei biblioteci electronice (virtuale).

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Aplicatii web la cheie". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: INFORMATICAaplicatii web