Referat ECDL

Incarcat la data: 13 Decembrie 2009

Autor: Lazar Florin

Pret: 100 credite

Numar pagini: 328

Tip fisier: zip

Marime fisier: 288 kb

"Stiti sa folositi computerul?" Probabil pentru ca nu ati putea raspunde cu un " Da!" hotarat v-ati decis sa cumparati acest manual si incercati sa obtineti Permisul european de conducere a computerului.


Alegerea dumneavoastra este cea mai potrivita! Valoarea si recunoasterea internationala a Permisului european de conducere a computerului, ECDL, sunt date de numarul mare de persoane care au solicitat obtinerea acestuia, circa 2,5 milioane, si de recomandarea comisiei de specialitate a Uniunii Europene (inaltul Grup pentru Forta de Munca si Dimensiune Sociala in Societatea Informationala) facuta statelor U.E. pentru folosirea ECDL drept standard.


Mai mult, Romano Prodi, presedintele Comisiei U.E., este detinatorul certificatului ECDL cu numarul "EU 00001".
Valoarea certificatului este data si de prestigiul numeroaselor companii care folosesc deja ECDL pentru a testa competentele in tehnologia informatiilor ale angajatilor lor.

Cateva exemple sunt prezentate in continuare, preluate din site-ul ECDL ROMaNIA: Franta: Credit Lyonnais, Cofiroute, Renault DTSI, KPMG, Banque de France, Germania: Siemens, Henkel, BMW, Irlanda: AIB Bank, Bank of Ireland, First National Building Society, Pfizer, Siemens-Nixdorf, Guiness, IBM, Irish Life Insurance, Northern Telecom, Primaria din Dublin, Institutul de Administratie Publica, Italia: Societatea nationala italiana de cai ferate (FS), Societatea Nationala de Electricitate (ENEL), Suedia:'TETRA PAK, Handelsbanken, Volvo, Nord Banken, Sparbanken, LM Ericsson Data Oppna Dataskolan, IKEA, SKANSKA, Danemarca: Den Danske Bank, UNIBANK, Realkredit Danmark, BG Bank, Electrolux, Rank Xerox, Marea Britanie: Shell UK, Ernst & Young, Bank of England, Vehicle Inspectorate, Lever/Elida, IBM, National Health Services, 3M, Elvetia: Firmenich, Pfizer, Posta, Banca Brienz Oberhasli.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat ECDL". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: INFORMATICAECDL