Referat Familia de produse LN:DI (Lotus Notes Document Imaging)

Incarcat la data: 28 August 2002

Autor: Claudiu Baltazar

Pret: 50 credite

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 15 kb

Produsele din familia LN:DI sunt proiectate pentru a implementa intr-un sistem Lotus Notes capabilitati de introducere, prelucrare, accesare si stocare a informatiilor de tip imagine.

 

LN:DI are in compunere urmatoarele componente LN:DI Professional Edition, Mass Storage System (MSS), Image Processing Server (IPS), Workgroup OCR si Lotus Domino FAX Server.

 

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Familia de produse LN:DI (Lotus Notes Document Imaging)". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: referat informaticalotus notesconcert la familia