Referat Impactul internetului

Incarcat la data: 28 Noiembrie 2009

Autor: licente_2010

Pret: 50 credite

Numar pagini: 9

Tip fisier: zip

Marime fisier: 14 kb

Internetul a devenit rapid un fenomen social si tehnic, iar impactul Internet-ului asupra societatii a nascut unele  functionalitati si efecte.

Simplificarea proceselor de munca si de comunicare este un prim efect si consta in simplificarea si usurarea activitatilor zilnice care au ca scop administratia si gestiunea. Documentele sunt mai usor stocate, reutilizate in orice moment.

Reducerea costurilor reprezinta probabil unul dintre cele mai importante aspecte ale Internet-ului. Reducerea se adreseaza in mod special costurilor privind comunicarea si cele legate de manipularea informatiei si a adatelor. De exemplu, prin intermediul Internetului se pot reduce substantial costurile telefonice sau de fax. Aceasta reducere se face simtita la nivel de institutii, dar nu numai.

Creativitatea colectiva se realizaza cu ajutorul retelelor de calculatoare, iar existenta persoanelor care sa le foloseasca duce la un fenomen nou si anume dezvoltarea unei noi creativitati colective.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Impactul internetului". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: INFORMATICAfenomen socialanaliza tehnicaviermele internetului