REFERAT INFORMATICA: EVOLUTIA LIMBAJELOR DE PROGRAMARE

Incarcat la data: 19 Octombrie 2009

Autor: simi simi

Pret: 80 credite

Un limbaj de programare este un sistem de conventii adoptate pentru realizarea unei comunicari - intre programator si calculator. Limbajele folosite pentru programarea unui calculator sunt extrem de asemanatoare limbajelor naturale. Ele sunt compuse din:
- cuvinte (rezervate);
- punctuatie;
- propozitii si fraze;
- reguli sintactice etc.
Asa cum pentru insusirea unei limbi straine trebuie invatate cuvintele acesteia si regulile cu care pot fi manevrate tot asa pentru insusirea unui limbaj de programare trebuie studiate cuvintele si semnele care il compun impreuna impreuna cu regulile de manevrare a lor.
De-a lungul timpului,oamenii au inventat masini pentru a calcula cat mai eficient.Inaintea calculatoarelor performante din zilele noastre,au existat alte masini de calcul.
Momentul initial al istoriei calculatoarelor este, de obicei legat  de numele matematicianului englez Charles Babbage. El a propus in anul 1830 o Masina Analitica care a anticipat in mod fascinant structura calculatoarelor actuale. Ideile sale au devansat cu peste 100 de ani posibilitatiile tehnologice ale vremii sale. Inaintea a mai fost incercari in acest domeniu ale lui Leibnitz si Pascal (sec al XVII-lea) .
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "REFERAT INFORMATICA: EVOLUTIA LIMBAJELOR DE PROGRAMARE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.