Referat Introducere in comertul electronic

Incarcat la data: 11 Decembrie 2009

Autor: cel_care21

Pret: 50 credite

Numar pagini: 8

Tip fisier: zip

Marime fisier: 175 kb

Comertul electronic se refera la desfasurarea activitatilor specifice mediului de afaceri (tranzactii) intr-un sistem automatizat integrat pentru schimbul de informatii utilizand electronice (retele de calculatoare). O definitie posibila a Comertului Electronic ar fi: forma de tranzactii in afaceri in cadrul careia partile interactioneaza electronic in loc de realizarea de schimburi fizice sau contact fizic direct.
Ín comertul electronic informatia circula intre agentii implicati in afacere (vanzator, cumparator, banca transportator, agent de service), fara a utiliza suportul de hartie (imprimanta sau fax).

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Introducere in comertul electronic". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: INFORMATICAactivitati specificecomert electronic