Referat Introducere în Windows 95

Incarcat la data: 30 Noiembrie 2009

Autor: Florin Balu

Pret: Gratuit

Introducere
Prin lansarea sistemelor Windows, firma Microsoft a schimbat pentru totdeauna lumea calculatoarelor personale compatibile IBM-PC. Microsoft a pus la indemana milioanelor de utilizatori ai acestor calculatoare o interfata grafica prietenoasa, usor de folosit. Desi la inceput a fost privit mai mult ca un element distractiv, ca o joaca si nu ca un instrument de lucru pentru utilizatorii mai seriosi, sistemul Windows a devenit standardul pentru compatibilitatea soft si hard. O data cu lansarea sistemului Windows 95, firma Microsoft a schimbat lumea calculatoarelor, modificand esential aspectul si modul de lucru.


Firma Microsoft a dedicat ani de zile cercetarilor intense pentru a face ca sistemul de operare - Windows 95 - sa fie mai usor de invatat si de folosit decat sistemele de operare precedente. Utilizatorii acestui sistem si a versiunilor superioare lui (Windows 98, Windows Millenium, Windows NT, familia Windows 2000 si noul Windows "Whistler") pot lansa programe, pot crea documente si, in general, pot deveni productivi mult mai usor decat in cazul precedentelor versiuni Windows.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Introducere în Windows 95". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATEIntroducere in Windows 95referat informatica