Referat Sistem informatic privind Contabilitatea Stocurilor

Incarcat la data: 18 Decembrie 2009

Autor: calinovici ileana elvira

Pret: 80 credite

Numar pagini: 31

Tip fisier: zip

Marime fisier: 616 kb

Microsoft Access  este unul dintre cele ma bune sisteme pentru baze  de date disponibile      pentru calculatoare personale.Utilizatorii care nu vor sa se implice in proiectarea bazelor de date complexe pot sa-l foloseasca , preluandu-l pur si simplu din caseta cu multe aplicatii .

Database Wizard ( programul “vrajitor “ pentru baza de date ) ,aparut odata cu Access’ 95 , pune la dispozitie o interfata simpla  pentru a putea incepe  imediat. Atunci cand se apeleaza la Database Wizard se raspunde la cateva intrebari simple .Access creaza in mod automat diverse tabele , interogari  si formulare pentru mai mult de 20 de tipuri uzuale de baze de date.Tabelele bine proiectate pot manipula sute de mii de inregistrari fara  un efort prea mare.

O retea de utilizatori care lucreaza simultan cu o baza de date Access va functiona foarte bine .Daca baza de date este prea mare pentru o retea de calculatoare  personale , Access poate asigura  interfata cu sisteme de operare cu servere care ruleaza programe ca Oracle sau SOL Server .

 
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Referat Sistem informatic privind Contabilitatea Stocurilor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: INFORMATICAPROGRAMEpericol informaticcontabilitatea stocurilor
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...