Rolul calculatorului in viata noastra

Incarcat la data: 20 Noiembrie 2010

Autor: mada lina

Pret: 50 credite

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 9 kb

3,7 (3 review-uri)

Din punctul meu de vedere,o mai mare inventie ca si cea a calculatorului nu ar fi putut avea loc.Desi prezinta si cateva aspecte negative, avansul tehnologiei informationale schimba radical modul nostru de viata, de comunicare cu ceilalti, de receptionare a informatiilor.

Recunosc, nu am reactionat prea frumos atunci cand ne`ati cerut 5 pagini despre rolul calculatorului in viata noastra, desi acum realizez ca as avea ce sa scriu. Ne`ati spus ca putem scrie despre orice fel de calculator, de la telefoane,bancomate,aparate care valideaza cardurile din tramvai si altele pana la PC`uri. In secolul urmator este de asteptat ca rolul calculatorului in viata noastra sa fie esential.

In viata mea de acum PC`ul (atunci cand este conectat la internet) inseamna un mod de comunicare cu alti oameni din intreaga lume nu numai din tara mea sau orasul in care locuiesc.Este un nou univers pentru mine.Dar nu numai. Domeniul in care calculatorul este folosit cel mai des este internetul si in special posta digitala.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Rolul calculatorului in viata noastra". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: VIATACALCULATORreferat informatica
Comentarii

mati zaibit cu prostiile voastre , cu autentificare si gold coins , MA LEGATI DE CALCULATOR PROSTILOR pu niste birocratie