Sisteme de gestiune a analizelor medicale

Incarcat la data: 15 Ianuarie 2012

Autor: Gabriel

Pret: Gratuit

Numar pagini: 25

Tip fisier: zip

Marime fisier: 221585 kb

I.    Prezentarea detaliata a subiectului

Aceasta aplicatie software este destinata sistemului medical, fiind utila pentru evidenta analizelor medicale.  “Sistemul informatic pentru evidenta analizelor medicale “ va functiona cu succes in centre medicale , cabinete medicale, spitale.
        

Aplicatia este organizata in doua zone de interes si responsabilitate si anume : administrarea tipurilor  respectiv a buletinelor de analize medicale. O prima caracteristica importanta a acestei aplicatii o constituie drepturile de acces predefinite pentru functionalitatiile de administrare tipuri de analize si administrare buletine de analize .


Sistemul este prevazut cu doua roluri predefinite si anume : medic si laborant. Fiecare actor are drepturi de acces asupra unor optiuni din sistem. Pentru un plus de securitate atat medicul ,cat si laborantul vor avea nume de utilizator si parola, iar pentru a efectua operatiile din sistem , ei trebuie obligatoriu sa se logheze. Numele de utilizator  este medic respectiv laborant , iar parola este formata dintr-o combinatie de 6 litere si cifre, este secreta si unica pentru fiecare actor.


Acest sistem informatic functioneaza in modul urmator:  Medicul creaza un buletin de analize medicale cu numele pacientului. Acest buletin este salvat in baza de date. Laborantul va adauga tipurile de analize medicale si va complecta rezultatele analizelor in buletin. Optional laborantul va putea efectua urmatoarele operatii : stergere tip analiza, modifiare tip, vizualizare lista tip analiza. Dupa aceea medicul va putea sa vizualizeze rezultatele  buletinului de analize . Aceste operatii vor putea fi realizate doar dupa ce sistemul va valida logarea si va da dreptul de acces . 


Interfata grafica este foarte  “prietenoasa “cu utilizatorul, acest sistem fiind foarte usor de utilizat. Acest sistem este foarte eficient , reducand timpul si efortul depus pentru administrarea analizelor medicale.   
       

Pentru dezvoltarea si modernizarea sistemului medical ,aceasta aplicatie software este un real castig , beneficiile ei fiind extrem de necesare si importante .  
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Sisteme de gestiune a analizelor medicale". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: GESTIUNEsoftwareanalize medicale
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan