Software de sistem

Incarcat la data: 21 Martie 2010

Autor: adrian b

Pret: 50 credite

Numar pagini: 58

Tip fisier: zip

Marime fisier: 129 kb

DEFINITII
Propozitia simpla este o asertiune, o afirmatie, exprimata minimal printr-o actiune concreta, un predicat, aplicat unui subiect precizat.
Judecata este operatia de atribuire de valoare de adevar unei propozitii, stabilind relatia de ordine in multimea perechilor subiect-predicat.


Inferenta este o operatie elementara de derivare a unei propozitii din alta, care sa conserve judecata initiala.
stiinta logicii stabileste regulile de combinare a inferentelor, in vederea obtinerii de noi propozitii adevarate, pe baza operatiilor in multimea subiectelor si a predicatelor.
Algoritmul este o structura intelectuala elementara, definita ca o constructie eficienta bazata pe combinatii de inferente, respectand legile logicii.


Activitatile intelectuale elementare sunt colectii de algoritmi simpli necesari in rezolvarea unor probleme elementare concrete.
Activitatile intelectuale complexe sunt imbinari interactive de activitati intelectuale elementare, adunate in scopul rezolvarii unei probleme complexe concrete. Activitatile intelectuale se fixeaza pe o zona de propozitii cunoscuta informational, cu judecati stabilite, cautand in zone adiacente, asupra carora efectueaza judecati, conform legilor logicii.
Programul este o activitate intelectuala complexa constransa la o reprezentare intr-o forma standardizata.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Software de sistem". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: INFORMATICAinginerie software
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan