Voice over IP

Incarcat la data: 13 Decembrie 2010

Autor: lazar gabi

Pret: 80 credite

Numar pagini: 18

Tip fisier: zip

Marime fisier: 604 kb

Consilierea este un proces in care un profesionist stabileste o relatie bazata pe incredere  cu o persoana care are nevoie de sprijin. Aceasta relatie asigura exprimarea ideilor si sentimentelor in legatura cu o problema si ofera sprijin in clarificarea sensurilor fundamentale, in identificarea unor pattern-uri valorice pe baza carora se pot formula solutii.


Prin procesul de consiliere se poate ajunge la o intelegere mai profunda a gandurilor, a trairilor emotionale care asigura sansele unui nivel optim de dezvoltare a resurselor personale. Consilierea asigura asistenta individului in explorarea si intelegerea propriei identitati, il sprijina in dezvoltarea unor strategii de rezolvare a problemelor si luare a deciziei.


In consiliere s-au conturat patru directii de abordare a problemelor cu care se  poate confrunta individul pe parcursul evolutiei sale: interventia in situatii de criza; interventia ameliorativa; preventia; interventia formativa si de dezvoltare .


Consilierea individuala  este o interactiune personala intre consilier si client, in cadrul careia consilierul asista clientul in rezolvarea problemelor mentale, emotionale sau sociale.


Exista doua forme de consiliere importante: consilierea individuala si cea de grup.Consilierea individuala se desfasoara in sedinte care ofera clientului maxima confidentialitate ceea ce permite explorarea ideilor, sentimentelor sau atitudinilor problematice. Consilierul si persoana consiliata formeaza impreuna o echipa.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Voice over IP". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: referat informaticavoipvoice over ip
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...