Windows 7

Incarcat la data: 07 Decembrie 2011

Autor: madalina elena

Pret: Gratuit

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 79871 kb

Un sistem de operare consta intr-un ansamblu de proceduri manuale si module de programe de  sistem, care administreaza resursele sistemului de calcul, asigura utilizarea eficienta in comun a acestor resurse si ofera utilizatorului o interfata cat mai comoda pentru utilizarea sistemului de calcul.

 

Se poate aprecia ca un sistem de operare actioneaza ca o interfata intre componenta hardware a unui sistem de calcul si utilizator sau programele de aplicatie.


Windows 7 este cea mai recenta versiune de Microsoft Windows, un sistem de operare produs de compania Microsoft pentru utilizarea pe calculatoarele personale de tip PC, inclusiv cele utilizate in domeniul afacerilor, pe desktop-uri, laptop-uri, Tablet PC-uri, netbook-uri si PC-uri de tip Media Center Edition (MCE).Windows 7 a intrat in faza „liber pentru productie” (Release To Manufacturing, RTM) la 22 iulie 2009. Data pe punere pe piata a fost 22 octombrie 2009, la mai putin de trei ani de la lansarea sistemului anterior Windows Vista. La aceasi data a fost lansat si Windows Server 2008 R2 (pentru servere).


Windows 7 se prescurteaza deseori cu Win 7, Win7 sau chiar si numai cu W7. In comparatie cu predecesorul sau Vista, Windows 7 se doreste a fi o actualizare a lui, cu scopul de a fi pe deplin compatibil cu driverele, aplicatiile si echipamentul cu care acesta a fost deja compatibil. Prezentarile oferite de companie in 2008 s-au axat pe suport de ecrane multi-touch, un Windows Shell reconceput cu o noua bara de activitati, o grupa de retele de sistem numit „HomeGroup”, precum si pe imbunatatiri de performanta.

 

Unele aplicatii care au fost impachetate impreuna cu versiunile anterioare de Microsoft Windows, mai ales Windows Movie Maker si Windows Photo Gallery, nu mai sunt puse acum in acelasi pachet software (package) cu Windows 7, ci sunt oferite separat (dar gratuit), ca parte din Windows Live Essentials Suite.


Sistemul de operare Windows 7 se gaseste in mai multe versiuni, dintre care pot fi  amintite:Windows 7 Starter(doar pentru notebook-uri), Windows 7Home  Premium, Windows 7 Ultimate.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Windows 7". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: WINDOWSsistem de operarewindows7
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan