Word

Incarcat la data: 16 Noiembrie 2012

Autor: Corina Graur

Pret: Gratuit

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 106 kb

Se va construe o baza de date (BD) cu ajutorul careia vom putea analiza si monitoriza cu usurinta datele despre  comenzile effectuate intr-un atelier de cusut.

Baza de date va arhiva  datele despre materialele din care vor fi confectionate rochiile, depozitele  care vor stoca marfa , tipurile  si clasificarile rochiilor dupa modele si cod-uri.

In acelasi tip BD va putea stoca si informatia personala a producatorului  ca:  (Nume, Prenume, Contact telephonic precum si  adresa  enitatii) pentru ulterioare reclamatiii sau diferite contracte sau tranzactii producatorul va trebui sa depuna datele sale intr-un dosar personal care va facilita  si  relatiile comerciale. Precum in cazul cand clientul va  dori sa afle cine este producatorul acestor rochii (indiferent ca este cunoscut sau nu vanzatorul nu trebuie sa ascunde identitatea producatorul) va avea acces la date  personale numai: Numele Prenume poate si in cazul uni Nickname .

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Word". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATEINFORMATICA
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan