Eddie Chapman

Incarcat la data: 04 Martie 2014

Autor: Roxana Anichitei

Pret: 100 credite

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 17 kb

Chapman s-a nascut in data de 16 noiembrie 1914 in Burnopfield, Anglia. Tatal lui a fost un inginer marin care, spre sfarsitul vietii sale, a devenit un carciumar in Roker. Familia (Chapman a fost cel mai mare dintre cei 3 copii) era recunoscuta ca fiind una rebela, iar Chapman nu prea a primit educatie parentala. Desi era un copil inteligent, nu se ducea prea des la scoala, preferand sa mearga la cinema sau sa se distreze pe plaja.


La varsta de 17 ani Chapman a intrat in cel de-al doilea batalion al echipei Coldstream Guard, unde una din datoriile sale era sa pazeasca Turnul Londrei. Lui Chapman i-a placut statutul dat de uniforma, dar in curand s-a plictisit de munca sa. Dupa 9 luni in armata, cand i-au fost acordate 6 zile de permisie, acesta a fugit impreuna cu o femeie pe care a cunoscut-o in Soho. Dupa doua luni a fost prins de catre armata, a fost arestat si condamnat la 84 de zile de inchisoare militara in Aldershot. Cand a fost eliberat, Chapman a fost eliminat din armata.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Eddie Chapman". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ISTORIEFABRICAreferat istorieEddie Chapmanreferat eddie chapman