A nu mai fi roman

Incarcat la data: 22 Martie 2012

Autor: Grigor ALEXANDRA

Pret: Gratuit

Numar pagini: 2

Tip fisier: rar

Marime fisier: 4281 kb

Pe zi ce trece, toti mai multi tineri ajung sa regrete ca sunt romani si pun la indoiala existenta unui specific national; ei cred ca romanii sunt incapabili in gandire ,incapabili de eroism, incapabili de creatie artistica.

Parerea mea este ca nu ar trebui sa dispretuiasca tara in care s-au nascut, nu ar trebui sa se indoiasca de realitatea neamului romanesc, razboinic, nu ar trebui sa se indoiasca de originea marilor scriitori, poeti, critici, cum ca nu ar fi romani. Romania are o multime de de artisti creatori, insa ei nu cred asta, ei cred ca romanii sunt destepti si smecheri, dar nu si ganditori, creatori, ci sustin ca romanii nu pot judeca, nu pot crea.

Eu cred ca Romania are multe valori importante si multe personalitati de care trebuie sa fim foarte mandri, de ei si de realizarile lor.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "A nu mai fi roman". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: STRAINATATEESEUromaniaromanireferat