David Copperfield - rezumat

Incarcat la data: 11 Septembrie 2011

Autor: Beuca Alexandru

Pret: Gratuit

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 11919 kb

5 (1 review)

Romanul, publicat in 1849-1850, este, in cea mai mare parte, de inspiratie autobiografica, dupa cum preciza scriitorul insusi: "Am lucrat din zori si pana in noapte, cu rabdare si cu greu. Am scris o poveste cu subiect luat din propria mea experienta. Cartea de fata nu face in fond decat sa astearna in scris amintirile mele."

Viata lui David Cop-perfield este insa mai mult decat un roman autobiografic, fiind in acelasi timp si o cronica a societatii engleze din epoca reginei Victoria.


Romanul urmareste destinul lui David Cop-perfield care, ramanand orfan de tata (cu sase luni inainte de a se naste), va trebui sa suporte asprimea si teroarea tatalui vitreg - Edward Murdstone si a surorii acestuia - Jane Murdstone.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "David Copperfield - rezumat". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: romanrezumatdavid copperfield