Familia

Incarcat la data: 28 Ianuarie 2010

Autor: Meli Alex

Pret: Gratuit

Numar pagini: 9

Tip fisier: zip

Marime fisier: 19 kb

Familia este o tema binecunoscuta a artei din toate timpurile. Ea defineste o societate intr-un anumit stadiu de civi-lizatie,dar marcheaza profund destinul fiecarui individ. Literatura urmareste  cu precadere traseul parcurs de om de la familia in care se  naste pana la familia pe care si-o intemeiaza, fixandu-si astfel statutul social.Familia reprezinta o reunire a varstelor dar si  un potetial conflict intre generatii. Societatea traditionala  impune individului,ca o cale de integrare in comunitate,dar si de implinire individuala,intemeierea unei familii. Modelul  acesteia este adoptat sau respins in functie de propria  experienta de formare dar si de spiritul epocii. Ca institutie  familia confera stabilitate unei societati de aceea este  protejata prin legi scrise si nescrise. Statul isi asuma  responsabilitatea reglarii relatiilor dintre indivizi in  interiorul familiei mai ales in momente cruciale. Biserica  institutie a statului consfinteste momentele importante pentru  evolutia unei familii prin botez si cununie, doua dintre cele sapte Sfinte Taine.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Familia". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: LITERATURAFAMILIE