Principiile comunicarii literare

Incarcat la data: 31 Martie 2010

Autor: daniela filipas

Pret: 50 credite

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 8 kb

In cadrul semioticii literare italiene, Maria Corti continua preocuparile unor cunoscuti cercetatori ai limbii care trasasera deja in lucrarile lor jaloanele abordarii formale ale limbii literare. Aceste meticuloase investigatii pe un material concret foarte vast constituie doar partea pregatitoare pentru trecerea la teoretizari fecunde in Principiile comunicarii literare ce reprezinta prima incercare solida de fundamentare semiotica a metodologiei critice literare.


In aceasta carte se va vorbi inca de la inceput despre cele doua acceptii si anume cea informativa si cea comunicativa ale modalitatilor de constituire a sistemului literar. Structura acestuia are loc la nivel sincronic existând si inter-relationari diacronice fiind foarte usor de urmarit in studiul evolutiei genurilor literare.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Principiile comunicarii literare". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: limba romanaprincipiile comunicarii