Activitatea comerciala a Decathlon Romania

Incarcat la data: 27 Aprilie 2011

Autor: Roxana Gheorghe

Pret: Gratuit

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 18 kb

Activitatea comerciala a Decathlon Romania

Decathlon este o companie de retail de imbracaminte din Franta. Compania a fost infiintata in anul 1976, si este prezenta in 15 tari cu peste 400 de magazine. Brandul Decathlon este detinut de familia miliardarilor francezi Mulliez, care mai detine hipermarketurile Auchan, magazinele Kiabi si retailerul de bricolaj Leroy Merlin.


Compania este prezenta si in Romania, din anul 2009, unde detine o unitate in centrul comercial Militari Shopping Center din Bucuresti, care are 4.200 de metri patrati si circa 80 de angajati.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Activitatea comerciala a Decathlon Romania". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ACTIVITATEACOMERCIALADecathlon