Calitatea managementului in e-learning

Incarcat la data: 19 Mai 2011

Autor: barbu valentina

Pret: 50 credite

Numar pagini: 10

Tip fisier: zip

Marime fisier: 175 kb

Exista multe moduri in care eLearning pot fi aplicat in educatie. In ultimii ani s-a observat o crestere de interes in procesul de invatare si in procesele de invatare in mediile corporatiste.


E-learning se concentreaza asupra modului de  sprijinire al procesului de invatare al individului prin orientari pedagogice. Modelele de e-learning se intemeiaza pe teoriile de invatare si se concentreza pe procesele de invatare, felul in care un individ dobandeste cunostinte noi cu ajutorul resurselor de invatare si indrumare.


Deoarece aplicatiile pot fi complicate din punct de vedere tehnologic, si pentru ca utilizarea lor nu se potriveste intotdeauna bine cu modurile traditionale de predare si invatare,este nevoie de multa grija atunci cand sunt proiectate, create si implementate in e-Learning. Rolul de calitate este de a se asigura ca procesele interdependente sunt coordonate in mod corespunzator spre scopurile prestabilite. Sistemele de calitate trebuie sa fie create sub forma unei declaratie de misiune, set de obiective si valorile de baza. Nevoile partilor interesate care sunt afectate de activitatile sistemului, sunt, de asemenea, luate in considerare.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Calitatea managementului in e-learning". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATECALITATEreferat managemente-learning
Pulover cu aspect catifelat si aplicatii cu margele Pulover cu aspect catifelat si aplicatii cu margele CaracteristiciTip: puloverGen: feteculoare: gri inchisMaterial: bumbacStil: casualCroiala:...
Rochie Black Flower Rochie Black Flower O alegere eleganta cu o nota joviala este aceasta rochie scurta, mulata cu maneci trei sferturi....