Competenta de comunicare

Incarcat la data: 19 Ianuarie 2013

Autor: Chiriac Roxana

Pret: 50 credite

Numar pagini: 8

Tip fisier: zip

Marime fisier: 22 kb

Formarea si dezvoltarea competentelor, in domeniul managerial, constituie un proces  desfasurat pe intreaga durata a carierei si implica o formare specializata, realizata atat in cadrul organizatiei cat si in ansamblul mediului profesional si social. Competenta vizeaza procesul care conduce la performanta, rezultatul.

Competenta inseamna a face, ea trebuie sa aiba un context si sa aduca rezultate. O persoana competenta trebuie sa stie ce sa faca pentru a ajunge la  rezultatul propus, trebuie sa dispuna de anumite priceperi. De aceea este nevoie de anumite standarde clar definite si accesibile, acreditate pentru a masura abilitataile a ceea ce poate face o persoana competenta. (Barzea Cezar, 1998).

In aceasta lucrare as vrea sa scot in evidenta importanta unui manager intr-o firma, dar si importanta competentelor pe care acesta trebuie sa le dobandeasca. Un manager trebuie sa fie competent sa comunice, sa se comporte, sa abordeze o problema, chiar si un stil vestimentar.

Din privinta mea, un manager este acela ce tine o firma pe pozitie, de el depinde mersul acesteia si nu este o meserie deloc usoara pe care o poate practica oricine, de aceea se discuta mai mereu pe tema competentelor manageriale, mai ales cele de comunicare.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Competenta de comunicare". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATEreferat managementcompetenta de comunicare
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan