Fundamente teoretice ale managementului comparat

Incarcat la data: 29 Mai 2012

Autor: Patru Anca

Pret: Gratuit

Numar pagini: 5

Tip fisier: rar

Marime fisier: 7412 kb

Ca pentru orice stiinta tanara, si pentru managementul comparat exista mai multe acceptiuni asupra continutului si functiilor sale.Astfel, William Newman afirma ca : “managementul comparat se ocupa de studiul similaritatilor si diferentelor din practica manageriala locala din diferite tari”.

Un pas inainte il realizeaza Raghu Nath care considera ca, in sens larg,“managementul comparat se concentreaza asupra similaritatilor si diferentelor dintre sistemele de management si de afaceri din diferite context”.

Edwin Miller ne propune o definire a managementului comparat mult mai cuprinzatoare si mai exacta decat precedentele: “managementul comparat se ocupa cu studiul fenomenelor de management pe o baza multinational, axandu-se asupra detectarii, identificarii, clasificarii, masurarii si interpretarii similaritatilor si deosebirilor privitoare la elemente cum ar fi procesele, conceptele si tehnicile de management”.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Fundamente teoretice ale managementului comparat". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATEreferat managementmanagement comparat
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...