Managementul impresiilor in marketing

Incarcat la data: 07 Aprilie 2010

Autor: Gospodariu Andreea

Pret: 50 credite

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 24 kb

Articolul prezentat in randurile ce urmeaza (articolul numarul 11- "Applications of impression management and the drama metaphor in marketing: an introduction") face referire atat la managementul impresiilor in marketing cat si la strategiile acestuia. In primul rand, conceptul de management al impresiilor in marketing poate fi rezumat in cateva cuvinte si anume, ca atat promovarea, aspectul dar si calitatea unui produs il fac mai dezirabil pentru posibilii consumatori. In primul subcapitol al articolului se prezinta o mini-istorie a marketingului si a interpretarilor sale de-a lungul timpui.


Asadar, este denumita strategia de marketing ca fiind un soi de razboi, marketingul serviciilor apare ca arta dramatica, tranzactiile cu consumatorii ca fiind performante si consumul ca experienta. Managementul impresiilor devine aproape de timpurile noastre o alta forma de a interpreta marketingul si strategiile sale. Cu alte cuvinte, managementul impresiilor intruneste atat partea de razboi si teatru (ca strategii) cat si partea de vanzare a produsului/omului si performante (ca rezultat final).

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Managementul impresiilor in marketing". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MANAGEMENTMARKETING
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan