Managementul proiectelor

Incarcat la data: 12 Iunie 2012

Autor: Adelina Baboi

Pret: 50 credite

Numar pagini: 10

Tip fisier: zip

Marime fisier: 10011 kb

Un proiect poate fi conceput pe diferite nivele, ingloband probleme de diferite dimensiuni. De aceea, credem ca este important sa detaliem conceptele legate de managementul de proiect.

In ciuda varietatii extrem de mari a programelor si proiectelor exista, totusi, unele caracteristici generale pe care le vom regasi, indiferent de dimensiunile geografice sau temporale si fara ca dimensiunile bugetelor sau ale echipelor sa aiba vreo importanta.

Pe de alta parte, chiar si simpla enumerare a unor definitii ale acestor caracteristici generale, ne poate ajuta in a ne contura mai clar demersul intern al unui proiect.

Managementul proiectelor este un domeniu destul de recent aparut, iar importanta sa a cunoscut o crestere majora datorita faptului ca, la scara europeana si internationala tot mai multe aciuni se desfasoara in cadrul unor proiecte. Resursele utilizate de aceste proiecte (mai ales cele financiare) au un rol din ce in ce mai mare (sumele derulate prin programele PHARE sau SAPARD) in dezvoltarea economica iar aria lor de aplicabilitate este in crestere.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Managementul proiectelor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: REFERATEreferatmanagementul proiectelor
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan