Managementul resurselor umane in Germania

Incarcat la data: 12 Martie 2013

Autor: Anya Produ

Pret: 50 credite

Numar pagini: 8

Tip fisier: zip

Marime fisier: 34 kb

In Germania, mediul institutional exercita o puternica influenta asupra managementului resurselor umane, motiv pentru care modelul american nu poate fi aplicat in forma bruta in contextul german.

Aceasta nu inseamna insa ca mediul german de afaceri nu reprezinta un cadru propice pentru aplicarea principiilor managementului resurselor umane.

Factorii determinanti ai pietei muncii in Germania sunt reprezentati de catre negocierile colective, managementul participativ si o foarte buna pregatire profesionala in domeniul tehnic a angajatilor. Desi, conceptul de management strategic al resurselor umane nu poate fi aplicat in totalitate la nivelul Germaniei, acest lucru nu inseamna ca mediul de afaceri din aceasta tara nu permite implementarea filosofiei de managementul al resurselor umane.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Managementul resurselor umane in Germania". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...